• Hi Guest: Welcome to TRIBE, the online home of TRIBE MAGAZINE. If you'd like to post here, or reply to existing posts on TRIBE, you first have to register. Join us!

I am the bandwidth sava!

alexd

Administrator
Staff member
i have been trimming code, increasing compression, removing buttons and doodads. when we hit full load at 12 noon - 1pm on monday we'll see how the old server copes.
 
tribe cannabis accessories silver grinders

alexd

Administrator
Staff member
I think I am going to reward myself with a nice bottle o' water downtown somewheres.
 
tribe cannabis accessories silver grinders
tribe cannabis goldsmith - gold cannabis accessories

atomic

TRIBE Member
alex, I'm upset that you removed my live seXXX video streaming forum.

come on - it's worth the bandwidth!
 

zoo

TRIBE Member
the user cp / register / calendar / members / faq / search / home

bar at the top is now text instead of pictures

which is a good idea for saving bandwidth

another way to save bandwidth:

make everyone link all their posts from other websites

so everytime you want to post, all you have to do is fire up paintbrush, type in your post, save as jpg, upload to your webspace, then post a in the desired thread!

think of how much bandwidth it would save!
 
tribe cannabis accessories silver grinders

Bean

TRIBE Member
Originally posted by zoo
the user cp / register / calendar / members / faq / search / home

bar at the top is now text instead of pictures

which is a good idea for saving bandwidth

i've got a question about this:

here's what i usually do:

1. www.tribe.ca
2. type in user name and password at bottom of screen
3. click on "user cp" button at top of screen
4. now i'm in my user cp

. . . since the user cp button is no longer a button, when i click on the text, it takes me to the screen that says only registered users can blah blah blah and it makes me log in a second time, before taking me to my user cp.

however, if i go to my user cp through the pull down menu, everything's cool.

is this just me or are others getting this as well? is there any way to fix this?

peace,

sabina
 

zoo

TRIBE Member
yeah i'm getting that too

weird

also the mouse-over on user cp / register seems to light up the entire box of choices
 

alexd

Administrator
Staff member
Originally posted by Bean
i've got a question about this:

here's what i usually do:

1. www.tribe.ca
2. type in user name and password at bottom of screen
3. click on "user cp" button at top of screen
4. now i'm in my user cp

. . . since the user cp button is no longer a button, when i click on the text, it takes me to the screen that says only registered users can blah blah blah and it makes me log in a second time, before taking me to my user cp.

however, if i go to my user cp through the pull down menu, everything's cool.

is this just me or are others getting this as well? is there any way to fix this?

peace,

sabina
doesn't do that for me, maybe you are not accepting cookies.
 
tribe cannabis accessories silver grinders
Top