Quantcast
Godfather Trivia: - TRIBE MAGAZINE
TRIBE MAGAZINE
Home Event Listings Advertise TRIBE logos Subscribe to TRIBE feed About

Go Back   TRIBE MAGAZINE > TRIBE BOARD > TRIBE Main Forum

Godfather Trivia:

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-11-2002, 11:32 AM   #1
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: "When I leave, come together like buttcheeks"
Posts: 5,524
Godfather Trivia:

Question 1: The first line in "The Godfather" is...

A.) "Don Corleone..."
B.) "I'm gonna make him an offer he can't refuse."
C.) "I believe in America."
D.) "Don't ever take sides against the family."


Question 2: How many Academy Awards did "The Godfather" win?

A.)10
B.)3
C.)4
D.)7


Question 3: During the scene where Sonny (James Caan) beats up his brother-in-law Carlo (Gianni Russo), which real injuries did he cause?

a) Dislocated shoulder
b) Broken nose
c) Concussion
d) Broken ribs


Question 4: Which of the following was not an ingredient in Clemenza's recipe for pasta sauce?

a) Sausage
b) Olive Oil
c) Garlic
d) Onion


Question 5: In which newspaper does the headline "Vito Corleone Feared Murdered" appear?

a) The Times-Tribune
b) The Daily Mirror
c) The Examiner
d) The Daily Post

Question 6: Which men were killed during the final baptism sequence?

a) Moe Greene, Bonasera, Johnny Fontane and Rocco
b) Bruno Tattaglia, Luca Brasi, Clemenza and Cunio
c) Enzo the Baker, Philip Tattaglia, Sonny Corleone and Fabrizio
d) Barzini, Moe Greene, Strachi, Cunio and Philip Tattaglia

Question 7: Who did Michael Corleone kill in the restaurant?

a) Moe Greene & Don Barzini
b) Captain McLusky & Virgil Sollozo
c) Don Barzini & Virgil Sollozo
d) Don Tattaglia & Virgil Sollozo


Question 8: Before coming to America, what was Vito Corleone's last name?

a) Andolini
b) Fannuci
c) Clemenza
d) Ricci

Question 9: How did Hymen Roth die?

a) Michael's bodyguard suffocated him with a pillow
b) Rocco shot him at the Miami International Airport
c) Al Neri gutted him with a switchblade
d) Fredo gunned him down outside his estate


Question 10: What was the name of the horse whose head ends up in the bed of Hollywood Mogul Jack Woltz?

a) Khartoum
b) Tivoli
c) Tartenko
d) Nashwan

Question 11: In his first hit, which prominent hoodlum did a young Vito Corleone murder thereby making a name for himself?

a) Don Ciccio
b) Don Fanucci
c) Do Fancesca
d) Don Tessio


Answers to follow.
Gizmo is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2002, 12:26 PM   #2
TRIBE Promoter
 
Join Date: Apr 2000
Location: across 110th Street
Posts: 6,852
Re: Godfather Trivia:

Quote:
Originally posted by Gizmo
Question 1: The first line in "The Godfather" is...

A.) "Don Corleone..."
B.) "I'm gonna make him an offer he can't refuse."
C.) "I believe in America."
D.) "Don't ever take sides against the family."


Question 2: How many Academy Awards did "The Godfather" win?

A.)10
B.)3
C.)4
D.)7


Question 3: During the scene where Sonny (James Caan) beats up his brother-in-law Carlo (Gianni Russo), which real injuries did he cause?

a) Dislocated shoulder
b) Broken nose
c) Concussion
d) Broken ribs


Question 4: Which of the following was not an ingredient in Clemenza's recipe for pasta sauce?

a) Sausage
b) Olive Oil
c) Garlic
d) Onion


Question 5: In which newspaper does the headline "Vito Corleone Feared Murdered" appear?

a) The Times-Tribune
b) The Daily Mirror
c) The Examiner
d) The Daily Post

Question 6: Which men were killed during the final baptism sequence?

a) Moe Greene, Bonasera, Johnny Fontane and Rocco
b) Bruno Tattaglia, Luca Brasi, Clemenza and Cunio
c) Enzo the Baker, Philip Tattaglia, Sonny Corleone and Fabrizio
d) Barzini, Moe Greene, Strachi, Cunio and Philip Tattaglia

Question 7: Who did Michael Corleone kill in the restaurant?

a) Moe Greene & Don Barzini
b) Captain McLusky & Virgil Sollozo
c) Don Barzini & Virgil Sollozo
d) Don Tattaglia & Virgil Sollozo


Question 8: Before coming to America, what was Vito Corleone's last name?

a) Andolini
b) Fannuci
c) Clemenza
d) Ricci

Question 9: How did Hymen Roth die?

a) Michael's bodyguard suffocated him with a pillow
b) Rocco shot him at the Miami International Airport
c) Al Neri gutted him with a switchblade
d) Fredo gunned him down outside his estate


Question 10: What was the name of the horse whose head ends up in the bed of Hollywood Mogul Jack Woltz?

a) Khartoum
b) Tivoli
c) Tartenko
d) Nashwan

Question 11: In his first hit, which prominent hoodlum did a young Vito Corleone murder thereby making a name for himself?

a) Don Ciccio
b) Don Fanucci
c) Do Fancesca
d) Don Tessio


Answers to follow.
My answers:

1. C
2. B
3. B
4. D
5. C (I have no idea)
6. D
7. B
8. A
9. A (I don't remember this...)
10. C (foiled again!)
11. B


did I pass?

vench
vench is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2002, 12:40 PM   #3
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: "When I leave, come together like buttcheeks"
Posts: 5,524
Answers:


1.) C
2.) B
3.) D
4.) D
5.) B
6.) D
7.) B
8.) A
9.) B
10.) A
11.) B
Gizmo is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2002, 12:45 PM   #4
TRIBE Member
 
Join Date: Jan 2000
Location: centre of the universe
Posts: 18,775
these days, you can find the complete scripts to most decent movies online.

http://www.jgeoff.com/godfather/gf1/...ranscript.html

just fyi.
Klubmasta Will is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 06:35 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0

Who owns what on TRIBE® | TRIBE® Policy Statements | Monetize your forum with FORUMCAST
Mindful Movement Centre : Pilates, Yoga, and Budokon | Treasure Hunting Finds on Etsy | TORONTO EVENTS GUIDE: TRIBE Event Listings!



1993 - 2015 TRIBE COMMUNICATIONS INC.