1. Hi Guest: Welcome to TRIBE, Toronto's largest and longest running online community. If you'd like to post here, or reply to existing posts on TRIBE, you first have to register on the forum. You can register with your facebook ID or with an email address. Join us!

Godfather Trivia:

Discussion in 'TRIBE Main Forum' started by Gizmo, Mar 11, 2002.

  1. Gizmo

    Gizmo TRIBE Member

    Question 1: The first line in "The Godfather" is...

    A.) "Don Corleone..."
    B.) "I'm gonna make him an offer he can't refuse."
    C.) "I believe in America."
    D.) "Don't ever take sides against the family."


    Question 2: How many Academy Awards did "The Godfather" win?

    A.)10
    B.)3
    C.)4
    D.)7


    Question 3: During the scene where Sonny (James Caan) beats up his brother-in-law Carlo (Gianni Russo), which real injuries did he cause?

    a) Dislocated shoulder
    b) Broken nose
    c) Concussion
    d) Broken ribs


    Question 4: Which of the following was not an ingredient in Clemenza's recipe for pasta sauce?

    a) Sausage
    b) Olive Oil
    c) Garlic
    d) Onion


    Question 5: In which newspaper does the headline "Vito Corleone Feared Murdered" appear?

    a) The Times-Tribune
    b) The Daily Mirror
    c) The Examiner
    d) The Daily Post

    Question 6: Which men were killed during the final baptism sequence?

    a) Moe Greene, Bonasera, Johnny Fontane and Rocco
    b) Bruno Tattaglia, Luca Brasi, Clemenza and Cunio
    c) Enzo the Baker, Philip Tattaglia, Sonny Corleone and Fabrizio
    d) Barzini, Moe Greene, Strachi, Cunio and Philip Tattaglia

    Question 7: Who did Michael Corleone kill in the restaurant?

    a) Moe Greene & Don Barzini
    b) Captain McLusky & Virgil Sollozo
    c) Don Barzini & Virgil Sollozo
    d) Don Tattaglia & Virgil Sollozo


    Question 8: Before coming to America, what was Vito Corleone's last name?

    a) Andolini
    b) Fannuci
    c) Clemenza
    d) Ricci

    Question 9: How did Hymen Roth die?

    a) Michael's bodyguard suffocated him with a pillow
    b) Rocco shot him at the Miami International Airport
    c) Al Neri gutted him with a switchblade
    d) Fredo gunned him down outside his estate


    Question 10: What was the name of the horse whose head ends up in the bed of Hollywood Mogul Jack Woltz?

    a) Khartoum
    b) Tivoli
    c) Tartenko
    d) Nashwan

    Question 11: In his first hit, which prominent hoodlum did a young Vito Corleone murder thereby making a name for himself?

    a) Don Ciccio
    b) Don Fanucci
    c) Do Fancesca
    d) Don Tessio


    Answers to follow.
     
  2. vench

    vench TRIBE Promoter

    My answers:

    1. C
    2. B
    3. B
    4. D
    5. C (I have no idea)
    6. D
    7. B
    8. A
    9. A (I don't remember this...)
    10. C (foiled again!)
    11. B


    did I pass?

    vench
     
  3. Gizmo

    Gizmo TRIBE Member

    Answers:


    1.) C
    2.) B
    3.) D
    4.) D
    5.) B
    6.) D
    7.) B
    8.) A
    9.) B
    10.) A
    11.) B
     
  4. Klubmasta Will

    Klubmasta Will TRIBE Member

Share This Page